Kinderstralen

 

De TSO (Tussen Schoolse Opvang) wordt verzorgd door overblijforganisatie Kinderstralen B.V. onder de naam Lunchen Op School (LOS). Kinderstralen wil voor alle kinderen een veilige en plezierige overblijf verzorgen. Eigenlijk ‘gewoon een warm nest’.

De lunchpauze is van 12.00-13.00 uur. De kinderen lunchen van 12.00-12.30 of van 12.30-13.00 uur samen met de eigen leerkracht. Het andere half uur spelen de kinderen buiten, op hun eigen plein. Kinderstralen organiseert regelmatig leuke activiteiten, inspelend op de behoefte van de kinderen. De regels tijdens de TSO zijn hetzelfde als de regels die op school gelden. Deelname aan de TSO is niet verplicht. Kinderen kunnen ook thuis lunchen van 12.00-13.00 uur.

 

Inschrijven

 

Het inschrijfformulier staat op: 
https://mijn.kinderstralen.nl/lunchen-op-school/inschrijven/pcbs-de-vlieger
Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Vanaf september 2019 kan men uitsluitend digitaal inschrijven voor de overblijf.

 

Kosten 

 

De kosten staan op de pagina van Kinderstralen voor onze school: 
https://mijn.kinderstralen.nl/lunchen-op-school/school/pcbs-de-vlieger 

 

MijnKinderstralen

 

Ouder(s)/verzorger(s) hebben via een persoonlijke inlogcode toegang tot www.MijnKinderstralen.nl. Dit is een veilige en besloten website, waar men foto’s, een overzicht van de activiteiten en de facturen kan inzien. Ook het wijzigen van de persoonlijke gegevens of TSO-dagen vindt hier plaats. Aan- en afmelden kan elke dag tot 9.30 uur via de app van MijnKinderstralen.

 

Overblijfmedewerk(st)er worden?

 

Vind je het leuk om met kinderen te werken? En heb je tijd van 11.45-13.15 uur op één, twee of meer dagen? Kom dan helpen als vrijwilliger overblijfmedewerk(st)er. Je ontvangt een vergoeding en kunt diverse cursussen volgen. Ook blijft je kind(eren) de dagen dat je werkt gratis over. Voor meer informatie kijk op:  www.wordoverblijfmedewerker.nl/scholen. Of neem contact op met de coördinator.